# Användare — Dedupely Knowledge Base

> Bjud in upp till 25 teammedlemmar, tilldela roller och hantera behörigheter till arbetsytan i Company Settings.

- URL: https://dedupe.ly/sv/knowledge-base/users
- Section: knowledge-base
- Site index: https://dedupe.ly/llms.txt
- Any page: append `.md` to its URL for this plain-text form

---

## Användare

Hantera inbjudningar till teammedlemmar och kontoroller i Dedupely.
Upp till 25 användare ingår i alla Dedupely-planer, inklusive den kostnadsfria 7-dagarsperioden.
Lägg till teammedlemmar för att samarbeta i dubblettarbetet. Tydliga roller ger varje medlem den åtkomst som krävs för att hantera data, utan att känsliga konto-, säkerhets- eller faktureringsinställningar exponeras.
Reservera administratörsbehörighet för organisationens ansvariga och ge rollen Användare till teammedlemmar som bara behöver matcha, granska och slå samman dubbletter i det dagliga arbetet.
Endast användare med rollen Admin kan bjuda in nya användare, ändra användarroller eller öppna menyn för användarhantering. Nya användare får en inbjudan via e-post för att komma åt kontot.

### Användarroller och behörigheter

- **Administratör:**Full åtkomst till hela kontot, inklusive Company Settings.
- **Användare:** Åtkomst till alla funktioner och verktyg i Dedupely. Användare kan inte se eller öppna något avsnitt under "Company Settings".
Menyn Användare är endast tillgänglig för administratörer.

### Så bjuder du in användare

- Klicka på profilikonen uppe till höger och välj "Invite Team."
- Klicka på "Add User."
- Ange förnamn, efternamn och e-post för den nya teammedlemmen. Klicka på knappen "Lägg till" under fälten för att bjuda in flera personer samtidigt.
- Välj rätt användarnivå ("Admin" eller "User") för de inbjudna kollegorna.
- Klicka på "Skicka inbjudningar"

### Vanliga frågor om användare

- Hur många användare kan jag lägga till? Upp till 25 platser ingår i alla planer och i den kostnadsfria 7-dagarsprovperioden.
- Hur tar jag bort en användare? Klicka på profilikonen och gå till "Company Settings" -> "Användare" (eller "Bjud in team"), klicka på de tre punkterna till höger om användaren och välj "Ta bort".
- Kan jag ändra användarbehörigheter? Ja. Klicka på din profilikon, gå till "Company Settings" -> "Users" (eller "Invite Team"), klicka på de tre punkterna till höger om användaren, välj "Role", välj "Admin" eller "User" och klicka på "Save."
Nämns i den här artikeln:
[Company Settings](https://dedupe.ly/knowledge-base/company-settings),
[Säkerhetspolicy](https://dedupe.ly/knowledge-base/security), Audit Log och
[Billing & Usage](https://dedupe.ly/knowledge-base/billing-usage).

### Fastnat ändå?

-
Behöver du hjälp?
[Kontakta supporten](https://dedupe.ly/contact)
-
Frågor om abonnemangen?
[Boka ett Zoom-möte med säljteamet](https://meetings.dedupe.ly/meetings/hampus-isaksson/dedupely-zoom-schedule)
-
Läser du det här med en modell?
[Läs sidan som Markdown](https://dedupe.ly/knowledge-base/users.md)
-
Vill du mata in hela webbplatsen?
[Läs llms.txt](https://dedupe.ly/llms.txt)

### Kom igång gratis

20 gratis sammanslagningar i provperioden och så mycket kostnadsfri support du behöver för att få kontroll på dina dubbletter.
[Prata med sälj](https://meetings.dedupe.ly/meetings/hampus-isaksson/dedupely-zoom-schedule)[Prova gratis](https://v2.app.dedupe.ly/signup)
[Eller registrera dig med Google](https://v2.app.dedupe.ly/signup/google)
Städar du CRM åt kunder? [Se partnerprogrammet](https://dedupe.ly/become-a-partner)
Hoppa till innehåll
